Info

De Dag van de Architectuur Rotterdam vindt in 2021 plaats op 19 en 20 juni. We hebben dit jaar extra activiteiten in de buitenlucht gepland en bieden alleen rondleidingen aan op plekken waar hier genoeg ruimte voor is. Om die reden zitten er dit jaar geen bezoeken aan woningen in het programma.

Dit jaar hebben we geen centrale informatiebalie waar je tickets kunt kopen en werken wij met een beperkte crew tijdens het weekend. Reserveer dus vooraf je plaats. Er staat altijd aangegeven waar de tour of wandeling van start gaat (zowel op de website als op het ticket). Bekijk deze informatie van te voren zodat je op tijd aanwezig kunt zijn. Bij vragen kun je via het contactformulier contact met ons opnemen!

Uiteraard gelden op 19 en 20 juni dezelfde regels als overal in Nederland: houdt 1,5 meter afstand van anderen, blijf thuis bij klachten, hoest en nies in de elleboog. Om elkaar extra de ruimte te geven, hanteren wij dit jaar kleinere groepen. Alle gidsen hebben desinfecterende handgel bij zich, we vragen u hier van gebruik te maken bij de start van een tour. In verband met de veiligheid van bezoekers, gidsen en vrijwilligers, vragen we u om instructies op te volgen en rekening te houden met elkaar. Zo maken we er samen toch een mooi evenement van!