Dag en Nacht van de Architectuur

De Dag van de Architectuur vindt jaarlijks plaats in juni. Bekijk de architectuur door de ogen van architecten, historici, bewoners en bouwers. Ontdek de rijke historie én de toekomstige ontwikkelingen met rondleidingen, thematische wandelingen, presentaties op bijzondere locaties en routes om zelfstandig op pad te gaan. Tijdens de Dag van de Architectuur is er voor ieder wat wils; of je nu een geboren Rotterdammer bent of de stad voor het eerst ontdekt.

 

F.A.Q. 

Kan ik mijn ticket annuleren of ruilen?

Je kunt gekochte tickets bij ons niet annuleren of ruilen. Let dus goed op voor welk tijdstip en activiteit u de tickets aanschaft. Wanneer u met meerdere mensen een activiteit wil bezoeken, is het aan te raden om deze tickets in één bestelling te kopen.

Zijn er ook tickets te koop aan de deur?

De tickets worden alleen online verkocht. Een aantal programmaonderdelen kunt u bezoeken zonder aanmelding. Dit staat bij deze activiteiten op de website vermeld. 

Zijn de activiteiten toegankelijk voor kinderen?

Een aantal activiteiten zijn niet geschikt is voor kinderen onder de 12 jaar in verband met veiligheidsoverwegingen. Dit staat bij deze activiteiten op de website vermeld.

Mag ik mijn huisdier meenemen?

Het is niet toegestaan om uw huisdier mee te nemen naar de activiteiten, assistentie- of geleidehonden wel.

Schrijf je in voor de OMI nieuwsbrief